Time to try. Idag gäller det!

Päronmarmelad

Söt och vaniljssmakande marmelad som är perfekt till ostbrickan och på rostat bröd.

-

Päronmarmelad

Foto: Fredrik Sandin Carlson

Antal portioner:
Färdigt på: 20 min
Ingredienser

5 5 st päron
5 5 dl strösocker
0.5 0.5 tsk vaniljsocker
0.5 0.5 st vaniljstång

Gör så här

1. Skala och kärna ur päronen. Mät upp alla ingredienser i en stor kastrull. Koka under omrörning i cirka 15 minuter eller tills päronen blivit mjuka. Ta då ur vaniljstången. Mixa allt med en stavmixer, häll i en ren burk och ställ slutligen kallt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0