Make Me Pure

Ensam..
Olov reser bort tidigt imorron morgon och återkommer inte fören på söndag.
Han och hans kör Espri tar en 5-dagarstripp till kulturstaden Venedig. Jag kommer att sakna honom...


Man inser inte hur beroende man egentligen är av en person tills man börjar tänka igenom allt man gör med denne och vad man inte kan göra utan honom. 5 dagar är helt enkelt en väldigt lång tid.

Idag gjorde vi på psykologin ett persontest där vi bedömde olika egenskaper hos varandra och oss själva, det var lite spännande. Han tyckte att jag var dålig på att teckna..
Jag tyckte dock att han var lånsam och jag snabb. Ett påstående som jag numera fått demolerat helt sonika, då det tog mig 20 min att fara hemifrån idag. Dåligt Jenny.

Aja.
Nu är det bara att härda och hålla ut denna vecka också.
Det som inte dödar det härdar.
Skolan är ett gränsfall i det anseendet.

Woke Up New

Idag har vi haft kaplanmässan. Ska jag vara ärlig tyckte jag att det var bland det tråkigaste som har varit med projektarbetet..
Trots det faktum att de allra flesta bara utnyttjade oss för att komma närmare den skål med godis som vi så strategiskt placerat ut, hade den dock sina ljusglimtar.  Det var kul att se vad alla har gjort för projektarbeten, det är alltid trevlig med lite hederligt godisätande (även om det tillslut blev ganska för mycket) och det är kul att träffa folk som faktiskt är intresserade.

Dagen till ära bjöds vi även på ett peppande inledningstal som tyvärr mest gjorde oss än mer deprimerade. Det vi kom till insikt om av talet var att vi inte har någon framtid. Inte om vi inte pluggar vidare direkt eller går ett praktiskt program som typ bygg. Så det hjälpte inte direkt till att göra mitt sinne lättare.

Försöker hitat bostad i Umeå och fick tipset av min bror att ställa mig i en bostadskö, men alltså, vad i hela friden är en bostadskö och hur ställer man sig i den?

You'll be in my heart

Spelade fotbollsmatch idag.. gick rätt så bra.

Sitter nu och försöker komma på anledningar till varför jag inte gör alla läxor som jag borde. Det går dåligt.

Jag har inga anledningar att inte göra läxor
vilket borde innebära att
jag nu går och
gör mina
läxor
.
.
.

nu går jag
alltså och gör mina
underbara, jobbiga läxor

Jenny är melakonisk (och inte säker på hur det stavas)

Was it something that I said
was it something that I did
or the combination of both that did me wrong






Hungrig

Låter magen föra min talan. Ett obegripligt mummel är det enda som kommer ut.

Recently I've been noticing our cat-supplies are running low

13 April 2009

Jag vill ha en katt.. Verkligen ännu mer efter besöket för en vecka då vi hälsade på mosters katts oväntade, men välkommna, 4 nytillskott. Synd bara att Olov inte tål dem..


Flipp eller Flopp



Flipp eller Flopp
(Denna somnade i mitt knä)




Deras ömma moder som höll ett vakande öga på dem



Flipp/Flopp bråkar lite lätt med Sotis

Påsklovet is slut

Så var det med det.



Homework for life


Tränar på spanskaglosor, bitterhetsattacker och livet i stort

Dom är verkligen duktiga många av dem, de där estetarna.

Några duktiga, ambitiösa, ambivalenta, lovande unga kvinnor och ynglingar begav sig på sitt livs äventyr idag. På en gråmelerad väg ledde deras ivriga fötter dem raskt framåt, mot det fjärran mål som så lockande tedde sig i det dimmiga fjärran, likt ett löfte om en kaka för en riktigt hungrig stackare. Med viskningar om onämnbara njutningar ringande i öronen stapplade de ångande och uttröttade framåt, mot det mål som så hett eftertracktades.

Eller:
Vi som inte skolkade for och lyssnade på estetarna när de framförde vad som verkade vara deras gemensamma projektarbete. Vi lyssande andäktigt. De är verkligen duktiga :D

Kärlek á la Jenny


2 år




Kärlek föds ur glädjen att se på varandra, får näring ur behovet av att vara tillsammans och fulländas av det omöjliga i att vara åtskilda. / José Marti

Pärlplattor och björkris

Årsdag idag.
<3

Har gjort och håller på med pärlplattor under helgen i hemmat. Tänker lägga upp bilder på den jag gjorde klar senare idag, när jag kommit hem från skolan. Planterade om lite blommor och sålde Newbody. Tänkte baka, men det blev aldrig av då Mamma och Pappa skulle ha hjälp med att byta ut diverse dörrar och sängar.

Min bror fyllde dessutom år igår. I Luleå. Utan oss :(
Men vi planerar att komma och hälsa på i början av maj, så de slipper oss inte trots att de flyttat bort.

Men nu ska jag till skolan.

1 april

Psykologiprovet avklarat, Svenska B nationella avklarat och allt annat kan vänta. Hur det gått får vi se på resultaten när de kommer.

Påsklov snart. Tvåårsdag snart <3

Lite bilder från den väldigt trevliga skoterdagen i lördags:










RSS 2.0