Livet är verkligen skört

Har haft en verkligt trevligt påsklov hittils. Mysiga stunder med Pojkvän, men även det med kattungar, kompisar, seconhandbutiker, egengjord tårta, familj, övningskörning, och idag fika med Pojkvän och hanses trevliga broder och mycket, mycket mer. Jag har även återupplivat gamla minnen och hoppat i snön från lekstugetaket, en underbart känslomässigt frigörande upplevelse. Att vara 8 måste ha varit så lätt.

Av eget, nu i efterhand tillsyntes ganska otaktiskt val, har denna tid varit mer eller mindre läxfri. Även fri på det mesta som kallas ansvar och viktigt. Detta får man förståss sota för nu när lovet snart är slut. Imorgon ska jag hel sonika:
- Laga maten som jag fått som läxa med individuella
- Göra geografi
- Göra svenskan
- Ringa för sommarjobb på dos places
- Kolla upp om det går för syster och jag att bowla en sabado
- Skicka brev
- Se på teatern "Limbo" på Nordanå
- Skriva in teatern och utställningen av attribut som jag såg på museét i kulturboken.

Blö...
Ursch vad jobbigt det känns..

Men jag är iaf på bra humör efter sett de underbara små darrande livet som Sacha gett liv till. Tänk att denna lilla behövande varelse är en mindre modell av en människa som nyfödd- förstås inte till utseendet, men i hjälplöshet och krävande av kärlek och värme. Bara genom att se på dom känns som ett övergrepp, som att de skulle darra sönder och de lilla hjärtemekanismerna skulle slå sönder det minimala bröstet. Kurrandena låter som en liten plasttraktor som hakar i hjuluppsättningen vid varje varv hjulen går- den sorten som kostar 20 kr på ÖB.
Vi kom dock på att Ruslan nog ganska säkert var en liten Ruslana, vilket nog inte kommer att behaga min lillkusin som var ansvarig till namngivandet.

Nu ska jag ta min skönhetssömn...

Noa nr 2

"I want you to build an ARK!"

Actions of
Random
Kindness

Thats how to change the world to the better..

/Evan the almighty

Hard times..

Samvete, släng dig i väggen! Alltid är det någon man måste dissa och och mitt fall är det jag själv som mår dåligast av dissen.

Hur ska man göra? Fara och hälsa på moster och 4 st säkert übersöta nyfödda kattungar eller spendera en (relativt) hel dag med pojkvännen..

Jag känner mig fången- kanske jag stannar hemma och bakar ist, i rent och skär trots.. Undrar hur det skulle se ut.. Lite ironiskt dock

Skulle vilja tvärvägra, jag känner mig lite som om jag vore i trotsåldern.. Den gamla goda tiden.

image5

Aja, vi får väll se hur det utfaller sig tillslut.

Now- sleepytime!

Äntligen..

Det tog ett tag, men efter en inte allt för lång tidsrymd (bara ett halvår eller så)  funderade jag ut ett namn som kunde passa till min blogg. Låter kanske inte som världens viktigaste sak att ägna nästan ett halv år åt, men nog så viktig ändå. Men nu har jag alltså skaffat en och som vid det här laget, alla andra. Jaja, man kan ju inte alltid vara först med allt, någon måste faktiskt vara sist också...

Äntligen tog jag mig ur mitt (just nu) snötäckta skydd.
image7


Så till mig, mina tankar och göranden:

Ung kvinna som gärna satsar på något kreativt i framtiden. Florist ligger ganska nära, men även något med mat är inte helt borta ur räkningen. Dock ställer en nyfunnen allergi käppar i hjulet för det senare- får komma på något sätt att komma runt detta.. Lärare känns lite för klassiskt, men är även inne på något sådant.
Som människa är jag en glad sådan, även om man tyvärr inte kan vara på topp jämt. Att försöka är dock ändå att komma en bit på vägen, tycker jag att man kan säga. Inte allt för långt bort ter sig myndighetsdagen, med nya saker man får och måste. Dock kommer körkortet inte allt för nära. Skulle vilja säga att jag är på G, men det vore nog tyvärr att ljuga. Samhällsare- med allt vad det nu innebär.


Detta får räcka för idag.. I'll be back så att säga..

RSS 2.0