Love love me, love love me

Mika är kung :)

 


Sista dagen i November och det regnar

Fail

Julbak och julpyssel nästa?

 

 

 

 


Tro'et eller ej, men jag gör inte vad jag ska

Nu har jag ägnat en 1 timme åt att pynta korridoren, ist för att göra hemtenta. Jag är the master på att undvika att göra det jag borde. Men nu far jag iaf och försöker komma in på spexet kl 16.00. Hoppas på att det finns kvar biljetter!

Jag vill ha snö!! Nu!!!


"Kanske han ligger i kuvös?" "Ska du va seriös?"


1 a advent

Mys! Önskar att jag kunde höra espri igen, de var så sjukt duktiga! Men nu blirre frukost för min del.. Och mer mys till folket!

 


Barkbåtar och midnattsrapp

 

Åh, jag saknar dig. Fick i veckan ett svar på mitt mail som jag skickat till studieguiderna i Uppsala om huruvida det gick att ta reda på om man kommit in på utbildningen där eller ej. För att hinna fixa med det praktiska skulle det vara trevligt, om inte helt enkelt nödvändigt, att veta om man kommit in. Hinna säga upp rummet, packa ihop det nödvändigaste, göra mig mentalt förbered. Men det finns ju också det scenariot att jag inte kommer in, även om jag oftast väljer att inte försöka tänka på det. För vad ska jag göra då? Jag vet inte. Vill inte tänka på det. Men måste göra det ändå, eftersom jag inte kan vara säker på något alls.

 

Osäkerhet är en väldigt otrevlig känsla. Man känner sig så liten och obetydlig. Bortglömd och missgynnad.

 

"Hej!

Ansökningarna till senare del av lärarprogrammet har ännu inte
behandlats, så tyvärr kan jag inte ge ett besked än. Vi hoppas på att
antagningarna ska vara klara före jul, men det beror också på hur många
som sökt om vi kan vara säkra på att det finns platser över på hem- och
konsumentkunskap eller inte. I värsta fall kommer beskedet inte förrän i
mellandagarna eller i början av januari. Om du inte fått besked i mitten
av december, så kan du prova att höra av dig igen, så kanske vi vet lite
mer hur det ser ut.

Vänliga hälsningar,
Sara Persson
"

Avigsidan.se - Om ni inte sett den, gå in dit nu!!!

 

Från avigsidan.se

 

"Jag såg den här notisen på Polisens hemsida, Stockholm, den 25/11. Det är väl inte direkt någon avighet men ganska roligt ändå. Kanske ett uppslag för McDonalds reklam...:)

/I´m lovin´ it."

 


Kanske, kanske inte.

Vi får väll se.

Om mina numera florsockerstärkta dukar kommer att vara så här fina när jag hänger upp dem..

 


It takes some silence to make sound

Nu vill jag ha jul.

 


Broder Daniel- Sorrow

Nu tänker jag göra ett kombinerat inlägg. Bild, musik, tips, Björnlåt, text, dagsuppdatering, allt i ett inlägg. Troligtvis rynkar ni nog på pannan och snörper ihop munnen nu och tänker stilla för er själva att det är omöjligt att kombinera så mycket som är så bra i en så koncentrerad samling. Ja, vad kan jag säga. Jag skall i min ödmjukhet försöka åtminstone. Ni må nicka menande och slänga ut ett självbelåtet "Vad var det jag sa?" om det skulle hända sig att min idé så att säga blockerar infarten och blir överkörd av ett tåg fullastat med verklighet. Men låt oss åtminstone, för min stackars självkänslas skull, låtsas att det inte är en idé så befängd att den som kom på den här: http://www.coolstuff.se/MP3_Hoodies och istället åtminstone låtsas läsa vidare på det jag skriver.

Jag har träningsvärk idag. Aj! För två dagar sen, när det regnade som värst, sprang jag upp och ned i 6 vånings hyreshuset bredvid mig några gånger (3 för att vara exakt) och nu känner jag av både lår och vader något gruvulst. Blurk, ska man vara smärt och smidig och inte svettas ihjäl på vägen till skolan varje dag så är det bara att hålla ut. Idag har också varit kreativ! Några små arbeten har jag knåpat ihop, men de får ni se senare när det är fint ljus så att jag kan ta ett presentabelt kort på dem. Men jag kan avslöja att två stycken har med mossa och tapet att göra. Hihi, en cliffhanger.

Alltså jag är så trött. Nej, nu går jag och sover, sov gott allihop!


Gårdagens översvämmade, vanligtvis lilla bäck, i skenet av den vackra aftonhimmelen.



Från: A-listan

Dagens inskickade: Saker man alltid glömmer
Minnet är bra men kort

• Mobilladdare - när man ska iväg fler dagar än batteriet räcker...
• Paraply - man glömmer det hemma eller på bussen
• Tandborste - alltid!
• Strumpor - bara den den ena dessutom
• P-piller - vem mer har ett larm på mobilen som påminnelse?
• Stämpelkort - alla har vi tvåhundra stycken med bara en stämpel på där hemma på hallbordet
• Kundkort - Åhlens, Ica, H&M you name it, de ligger alltid i den handväskan man inte har med sig
• Köpa linsvätska innan den gamla tar slut! Man står där med två droppar kvar...
• Namnsdagar - man lyckas alltid se dem två dagar försent.
• Namnet på en bra låt - när man sitter framför Spotify är de alltid som bortblåsta


Bra låt!


Spex- Inte spex?

Ska man fara på spex i helgen kanske? Hmm..

 

 

Ett gammalt spex..

Bild: Anna


Borta

Jag borde nog förbjudas att läsa böcker i ett svep. För om jag läser en bok som jag "måste" läsa, som nu "Twilight 4" så försvinner jag. Ibland kan jag dyka upp till ytan en kort stund för att hörsamma trivala mänskliga behov som att sova, äta och svara på tilltal, men om jag inte blir dragen ur det på något vis så blir jag okontaktbar. Jag älskar känslan av en bra bok, men är det verkligen rätt att stänga ute alla andra i mitt liv? Egentligen tror jag att det finns en hel del saker som jag gått miste om, just genom att jag i det ögonblick det hände satt djupt försjunken i en bok. Vem var det exempelvis som satt nästan hela semestern när jag var 12 och läste Tolkiens triologin, "Sagan om Ringen"? Jo jag. Jag undrar om det är hälsosamt..

Nej, jag tror inte det. Jag måste lära mig slita mig.
"Jag måste hejd, jag måste hejd, jag måste hejda mig"


Nej, nu kallar boken till mig.
Kan inte stå emot..
För tillfället är jag för svag, förlåt..
Jag återkommer när jag kan..
Om jag kan ;)

Vädret är uruselt i staden där jag bor, tyvärr

 

 

Bild från: http://justforgiveme.xanga.com/


Snyggt!

See more funny videos and Funny Videos at Today's Big Thing.

Dom tomma stegen

Jag tror på duvan som vet vart den ska
Jag tror på godhet och bättring
Jag är en barkbåt
Som driver mellan grenar och stenar
och en nattfjäril är min besättning
Inga vakter vid porten
Inga hänglås i grinden
Bara rösten som kallar
i den evigt viskande vinden


Could have supported us when we retired, bought us a cottage near the countryside

Sitter i mitt studentrum där det grå vädret utanför matchar mitt humör med en skrämmande perfektion, något som ger mig kalla kårar nedför ryggen. I min djupa jämmerdal vandrar spöken av gårdagens blunder och morgondagens dekadens runt och utstöter långa, klagande rop till varandra av uttråkning. Jag vet, jag kan göra klart nuets måsten och slippa det i framtiden.. Men jag är rädd för vad mina personliga gastar skulle hitta på då, om de inte länge är upptagna med att vara bittra över tingens ordning och istället har fri lejd att göra något annat. Då kanske de bestämmer att mitt försök till att inte göra läxan och istället virka en snöflinga skulle vara förgäves och till ingen nytta och då bestämma mig för att bränna hela alltet, något som skulle såra mitt jullängtande jag storligen.

Jag är lite konstig, jag vet. Men jag tycker om att vara det, så ni får leva med det.

Åh, jag har bestämt mig för att börja jullängta i helgen, med riktig start på söndag, 1 advent. Då är det fritt fram för min jullängtan och förhoppningsvis nästa vecka ska jag hinna baka pepparkakor med Lisa, julpynta lite, fixa julklappar, peppa inför allt som har med julen och göra och börja lyssna på julmusik. Säga vad ni vill, men jag måste ha tid att få utlopp för dessa känslor i Umeå också, annars blir jag så ledsen om jag inte skulle hinna med det.

Annars är det bra med mig, studierna går på och nu håller vi på med växter och frön. Flummig, jag vet ^^ Men lärorikt och säkert bra för framtiden också, på något sätt. Jag förbehåller mig rätten att inte veta på vilket sätt det skulle vara bra.

Idag hade vi labbar och hade roligt med lite vete och vita bönor. Tommy i min basgrupp och Dennis i den andra basgruppen i min förra seminariegrupp (krångligt kan tyckas, men det är ganska enkelt egentligen) åt lite gammal vete och såg först senare att denna burk även var bebodd av något som antingen var mjölbaggar eller pälsänglar. Denna information fick dem att förfärade utbrista ett och annat och jag fick ett underbart citat från den alltid kvicke Tommy:

"Jag åt vete, det äter jag varje dag fast utan maskar"

/Tommy Töyrä

(Till vänster på bilden, höger är Björn)

 


Cutie pie


Nu kör vi

Den här veckan blir hektiskt, men sen blir det VFU och boende hos syster om 2 veckor, så det blir att överleva nu och ha det roligare sen. Man kan inte göra mer än att försöka göra så bra som möjligt av det. Så önska badmintonracketarnas drottning lycka till på den intressanta resa hon har framför sig härnäst!

Avigsidan

 

Hört på P4 7/11. Polisen hade funnit en gosse i femtonårsåldern. Gossen var tämligen påstruken. Reportern säger:

"Polisen körde hem pojken till sina föräldrar"

Det verkar bara vettigt om polisen var ett syskon till gossen.

 

 

IT-supporten på jobbet är synsk. Meddelande på intranätet:

"Oplanerat driftavbrott ikväll kl. 21.00"

 

Från: Avigsidan.se


Talking about my generation


Luleå is the trip!

Dom hära ska jag och familjen hälsa på i helgen. Jag åker buss dit ikväll och i Skellefteå hoppar min syster på också och så kommer Mamma och Pappa dit på lördag morgon. Blir kul! Därför blir nog uppdateringen av bloggen lite fattig, men jag ska försöka kolla in någon gång under helgen och skriva några rader, keep yourself updated! Kram på er alla!

 

 


Join the joyride

Idag har jag gjort ett gott dagsverke (iaf börjat på det) med USAprojektet där jag och basgruppsTommy sammarbetade fram en fin början på vårt deltagande i gruppen. Nu är det bara en lektionsplanering som ska göras ikväll, borde inte ta allt för lång tid.. Bara jobbigt med engelskan, tack Tyda.se för att du existerar!

 

Längtar jag till helgen då vi ska hälsa på Maria och Tommy i Luleå och även fara till Haparanda och shoppa på Ikea. Om bara jag hade haft råd och plats att shoppa lite själv! Men man kan inte få allt, man måste ju tänka på en hållbar miljö och en hållbar värld också, inte bara på sig själv.

 

Nu: MAT och okända vägar mot nya äventyr!



Life is wonderful

It takes a thought to make a word
And it takes some words to make an action
And it takes some work to make it work
It takes some good to make it hurt
It takes some bad for satisfaction

It takes a night to make it done
And it takes a day to make you young brother
And it takes some old to make you young
It takes some cold to know the sun
It takes the one to have the other

Ah la la la la la la life is wonderful
Ah la la la la la la life goes full circle
Ah la la la la life is wonderful
Ah la la la la la

And it takes no time to fall in love
But it takes you years to know what love is
And it takes some fears to make you trust
It takes those tears to make it rust
It takes the dust to have it polished



Anthony Ano and the Johnssons- Hope there's someone

 

 

 

Musiken: Anthony Ano and the Johnssons- Hope there's someone

Bild från: http://justforgiveme.xanga.com/

 


När man går i sopsorteringstankar

Idag har jag ingen ork till att skriva på bloggen, igen. Men jag har diskat, lagat vegetariskt (mest på grund av lathet), haft 2 sovföreläsningar, pratat med pojkvännen och stört mig på vårt kök.

Grr.. Kan ingen här i världen sopsortera? Alltså hur svårt är det egentligen? Blurr, alla i min korridor skulle nog behöva gå på dagens "hållbar utveckling- föreläsningar" för att förstå hur slarvet faktiskt kan påverka i det stora hela! Plast är fortfarande inte matrester, hur mycket man än vill det. Plast är plast, så det så.


I'm back in black, in need of sleep

Tillbaka i Umeå efter 2 dagars praktik och 2 andra dagars hemmavarande. Jag är helt slutt verkligen! Härligt var det iaf, berättar mer senare om vad som har hänt i livet under dessa dagar, men nu ska jag sova.


Snabbtänkt kille!

Det var svårare att värja sig mot alla golddiggers inomhus

Utanför en nattklubb, Stockholm

Det står några i kö för att komma in och ett sällskap står och röker. En kille, som uppenbarligen tillhör den rökande gruppen, kommer runt hörnet med snabba steg.
Killen: Danne! För fan! Ge mig en cigg, jag måste ha en cigg nu! Det var en kille som försökte råna mig nyss!
Gruppen drar dramatiskt efter andan och Danne fipplar fram en cigarett.
Killen: Ja, jag gick ut för att pissa då det var jättelång kö inne men eftersom jag skulle tillbaka igen så lämnade jag jackan i garderoben. När jag har hittat en avskild plats kommer det fram en kille och börjar vifta med en kniv och ska ha min mobil och plånbok. Vad gör jag då? Jo, jag slår ut med armarna och halvskriker:
"Vafan! Det här är helt otroligt. Jag blev precis rånad för tio minuter sen. Killen tog allt, mobil, plånbok, busskort och till och med min jacka! Ser du inte det, jag har ju bara t-shirt på mig? Och nu kommer EN TILL och ska ha mina grejer. Jag orkar inte mer!".
Han blev så paff att han bara vände på klacken och gick därifrån.
Alla som står utomhus, till och med dörrvakten, ger killen en applåd.

Från tjuvlyssnat.se

After the goldrush- Neil Young

Morgondagens bekymmer hopar sig över dagens glädjeämnen och dränker det lilla hopp man byggt upp varje timma till att man öppnar postfacket. Inte ens vilsekomna (snarare ovälkomna) räkningar hittar dit längre! Har världen glömt att jag finns eller är det posten som skickar fel? Vet dock inte vilket alternativ som skulle vara mest välkommet. Eller, med lite mer eftertanke bakom, alternativ nr 2. För det skulle vara lite ledsamt om ingen längre visste att man fanns. Men då får man tänka lite längre och komma ihåg att fåglarna reder sig (hihi, ordvits).

"Gör er därför inga bekymmer för morgondagen. Den får själv bära sina bekymmer. Var dag har nog av sin egen plåga.”


Jag kunde inte låta bli, den var så fin


Yellow haze

Tänkte att jag skulle ge lite musiktips från DJ Bearwolf (Björn i min basgrupp) till mina 7 (Det går uppåt!) trogna läsare i form av inläggsrubriker. Dessa kommer att dyka upp lite då och då, d.v.s. när jag känner för det och om ni testar att söka på det på Spotify eller Youtube borde de förhoppningsvis dyka upp och förgylla erat liv att bli lyckligt regnbågsskimrande och förträffligt.

Idag har jag spelat squash för första gången i mitt blott 19 åriga hittills squashfria liv. Det var en ytterst kultiverad och spännande erfarenhet om man bortser från att banan var gigantisk, taket trasigt och en lampa var där och störde vårt briljanta spel. Men annars var det faktiskt en väldigt intressant och varierande aktivitet. Man kunde få ett både aggressivitetsuppbyggande spel och ett spel där man fick utlopp för sin aggressivitet. Alltså ett väldigt balanserat spel som gav en ny mening till vad jämnvikt i livet kan sägas mena.

Vill pyssla och göra annat än att oroa sig på dagarna. Kommer jag in i Uppsala? VFU?! Om/när ska jag säga upp rummet? Vad ska jag klä ut mig till på Fredag med tema "döda kända människor"?! Och en massa mer..

Den sista frågan skulle var trevligt med lite förslag faktiskt! Nå, död, känd människa som inte är allt för svår att vara? Give me!

En av Åseleskivans favoriter


"Om jag går ut är det större risk att jag får pest"

Nu borde tvätten ha torkat. 14 h brukar räcka va?

Olov klagar på att jag inte gör en massa saker samtidigt som jag pratar med honom i telefon. Jag menar att handsfree är "the shit". Olov tycker att risken att få cancer av mobilen är överdriven och refererar till pest.
Barkbåt säger jag bara. Ingen kommer att förstå vad jag menar, men jag orkar inte skriva mer.

Imorgon blir det kläder till utklädningen som jag nog ska fara på (återinspark) som är på fredag, Iksu och squas (om det nu stavas så?) och VFU-planering. Det är läget alltså.

Inspiration

Bilder från:
You are the keys to my organs








Dagens horoskåp

Idag upptäcker du att den damråtta som byggt bo under din säng har träffat någon
Inget annat skulle förklara hur det ser ut där under

6 anledningar till att nagelsaxen är ett terroristverktyg

Klaga inte nästa gång du blir tvungen att ta ut nagelsaxen ur ditt handbagage den är ett livsfarligt verktyg...


1: Du kan klippa sönder bältet
2: Du kan klippa hål i muggarna
3: Du kan klippa sönder allt muggpapper
4: Du klipper naglarna
5: Du kan hacka hål i flygplansfönstret och på så sätt sänka lufttrycket
6: Du kan hålla en flygvärdinna hostage genom att hota att klippa av hennes lösnaglar


I många fall finns en hel del roliga listor från A-lista.se, där denna är hämtad från.

It´s raining tonight


"Jag är int bitter"

Jag är bara ensam efter en underbar helg.. Distans är inte awsome. Word.

Bilden kommer från en väldigt vacker blogg som jag besökt, ska hitta åt länkten snarast möjligt..

Dagens horoskåp

Du märker att ditt liv består av andra människors liv
Sluta med att trycka på "uppdatera" knappen på min blogg

Dagens sista inlägg

Jag lovar.



Dagens horoskåp

Idag känner du dig älskvärd
Det är du!

Happines will be my revenge

Nu är han på väg!

Kl 6.10 är han i Umeå, dvs en väldigt tidig morgon.. <3

 


Keep on cleaning eller Is there a ghost in room nr 6?

Jag gör som Coldplay och låter er välja den rubrik som ni känner passa bäst för mitt inlägg.

Igår gjorde korridoren ett gemensamt statement och städade upp berget av disk som någon lämnat i ca en veckas tid. Även städade lådor, bord, ugnar, skurade, sopade, pratade och samarbetade fram ett väldigt vackert gemensamt utrymme. Faktisk tror jag att det då var det finaste jag sett hittills av vår korridor. Eller.. Förutom när korridorens 16 årings föräldrar städade under hennes vecka, för då var nästan mer än oklanderligt rent :)

Idag har jag haft skola mellan kl 9.00-16.00. Första dagen på universitetet som var så lång. Trots att man borde vara van efter gymnasiet var det jobbigt tungt. Kursintroduktion, projektintroduktion och en föreläsning om hållbar utveckling på 2,5 h. 

Just nu håller jag på att sopa, moppa, äta, diska, slå mattor, sova och stuva undan maten. Allt på samma gång, vilket är en aning jobbigt. Försöker vara klar innan Olov kommer, men det är svårt att hinna allt man vill. Jag måste ju vara pigg när han kommer också! Aja, nu sätter jag igång igen.. Go Jenny!

"Ni är så sött samhällerliga"

Erik och Olov är random. Men trevliga att prata med.
Samtalet avslutades med att de skrålade fram "Hamp the Lamp" med "It's me oh lord" melodin.
Väldigt vackert måste jag tillstå.

Två stycken väldigt gamla bilder på dem från mobilen, från 1:an i gymnasiet.. Long time ago liksom!

 


Today has been a good day (so far)

Alltså finanskrisen verkar verkligen ha tagit hårt åt vissa, eller så använder de helt enkelt väldigt mycket toapapper.

Idag har jag varit på Iksu och gymmat ca 1,5 h, de har bestämt sig för att inte förstöra gräsmattan mer just nu med sina traktorer som de gjort de senaste dagarna (så jag fick lite fred för mitt stackars huvud, de låter rätt mycket) och jag har nog gjort klart rapporten tror nog. Men vi får se hur skypandet med amerikanarna går ikväll. Blir spännande att prata engelska med dom som faktiskt har det som modersmål. Jag kommer nog att faila big time. Scaresome! Orkar inte förklara nu eftersom jag inte vet så mycket än, men det är ett projekt med skolan.

Nu ska jag göra middag!
Yey! Här är vårt utomordentliga kök, när det var välstädat!
Ps. Bild från tidigare i höst, det är kolsvart här sen kl halv 4 nu typ och inga löv på träden..


Pocket ful of memories

Här kommer lite bilder från Uppsala!

Olov kommer på Fredag och då måste vi ju "göra" Umeå som vi "gjorde" Uppsala :)

 

 

Här har någon klottrat på knoppen. 1800 något.. Alltså att de inte gör något åt det, förskräckligt.

 

 

Jag gillar hur de tänker. Fritt och så.


 

 

 

Spännande.. Pärlplattsapa.


Dagens horoskåp

Du känner för att sticka men har inget garn
Korvskinn fungerar inte som substitut

En svår och jobbig grej

Funderar på det här med "Dagens horoskop". Jag känner att den almighty Hugo faktiskt äger den idén från dess födelse och ack, även till dess stilla, men abrupta insomnande. Så jag vet som inte hur jag ska förhålla mig till det.. Sno idén, ge upp den eller vad?

Hmm.. Kanske ska ge min tremening all cred för idén och sen dedikera den till hans numera avlidna samling av visdomsord. På det viset kan jag fortsätta i min sneakyhet att använda konceptet och som min bror så snygg sa om sin avlidna hårddisk "Antingen det eller offra en get till elektronikgudarna."

Jag offrar härmed en chokladkaka.

Om den är borta ikväll var det inte jag. Säkert. Mina tänder ser alltid ut sådär, här är beviset:


Man must dance

Of course he must!


Learning to breathe

OJ.. Vad gör man om man får dubbelt så många läsare på en dag som i vanliga fall? Jag spärrade i alla fall upp ögonen och tappade hakan (dock inte bokstavligt). Frågan är nog bara hur folk ens kan hitta hit? Jag trodde att jag hade skapat ett litet okänt imperium där jag nöjt regerade och helt enkelt undgick att bli upptäckt av den "stora massan" så att säga. Lite som Frodo i Sagan om ringen när han undviker att bli upptäckt av Sauron (det eldflammande ögat). Fast kanske inte så negativt. Eller hur man nu ska förklara det.

Självklart var det bästaste Anna som tog fotot på i det här inlägget. Nog för att det inte är så långt bort att hitta, men man känner sig så bra när man taggar en massa. Lite rapportsjuka där tror jag, har blivit så van att referera att jag gör det även omedvetet i vanliga texter.

Det här har jag tänkt på länge, men det kommer nu när jag ägnar mig åt att på alla sätt undvika att skriva klart rapporten. Jag är trött och orkar inte ta tag i det. Men ska. Jag lovar.
Här har ni en liten lista med fina/tänkvärda/roliga bloggar att läsa:

Korvasbloggen
My Milk Toof
Förresten
Sweet Paul
En studentkorridor någonstans

Dagens horoskop

Idag vill du ha lite kärlek

Men alla andra har sett Idol och fördömmer din tillgivenhet som ett sätt att smöra för juryn


Come Give Me Love!

Jag vill ha en kram, endera dan

Ge mig tillgivenhet, du vet

Saknar människor, även de utan skor

 


Splittrade rapporttankar är det enda som är kvar när den lämnat mig

Nu är jag klar.
S.K.Ö.N.T!

Känns så bra verkligen att den är klar, har varit som ett enda stort orosmoln över hjässan i mer än en veckas tid nu som inverkat till att min sociala kompetens varit sämre än noll, mitt enda sällskap en mossklump och min matlagning varit under mer än bara kritik. Inte ok att bara äta ett mål förutom frukost och detta ofta senare än kl 22.00 på kvällen, alltså det andra målet, inte frukosten. Som min gode vän Erik skulle beskriva det: Dekadens.

Lite roliga/konstiga saker (iaf för mig vars humornivå blivit allt lägre ju längre rapporten höll på):

Låter inte det här lite fel på något vis? Undrar vart dessa kollegor kom ifrån?
"Genom att beskriva de samtal med yrkeskollegor som spontant uppkommer på arbetsplatserna"

Latinskola såg allt som oftast ut mer som Latrinskola i slutet, vilket roade min nya humor oerhört och framkallade ibland spontana fnissatacker (kan jag nog skämmas lite för, så här i efterhand).

Råkade skriva Markus istället för Marcus i ett mail till en i seminariegruppen.. Hoppas att han inte tar allt för illa upp.. :s

I'm not colorblind, I know the world is black and white

Flyttade in en ny granne idag. Verkar som en trevlig prick.


Nej nu..

Sleepytime!
Stal en bild från Siri
Olov, Anna och Erik försöker göra:

"Din definition av myspys"


Positivism

Hoppas att ni överlever min negativa aura ett tag till. Har fortfarande kvar diskussionen och delar av litteraturgranskningen på rapporten. Jag är så fruktansvärt less på den nu! Här har ni en fin bild som kan liva upp stämningen en aning nu när inte jag gör det.



Eveningtalk in the morning

Samma sak som igår. Ingen kommentar helt enkelt.
Funderar förressten på att starta upp min egen lilla version av Hugos "dagens horoskop", fast en aning mer oregelbundet och utan att komma upp i Hugos finslipade elegans.. Bara för att ha något annat att göra än att köra "höga knän" i kvicksand med rapporten. Här kommer ett smakprov:


Du "sjunger i regnet"
men dina ord dränks i skyfallet

Morningtalk in the hearings

Min mossklump/wookie har börjat torka ihop och jag befarar snart att slutet är nära. Den har haft svårt att svara på tilltal en längre stund nu och om jag inte hör fel så har dens lilla mosshjärta i detta nu slutat slå. Ack, fruktansvärda öde! Nu är jag ensam på denna mörkets stig och mitt enda sällskap är en insomnad mossklump.

 

RIP mossklumpen

 

Om jag hade haft en katt skulle jag inte vara så ensam, eller en hund. Tänk om..

 

 


RSS 2.0