30 Januari

Splatt
Utsmetad
Jag är helt slutkörd

Nu går jag och sover en låång stund!
Ville bara meddela att Spakvällen inträffade ikväll!

Sov gott1

Äntligen!

Känslan börjar sakta och smygande komma tillbaka.

Det är roligt att köra bil!

Inte flum!



Uppmärksamma proffesorns kommentar, väldigt ungdomlig om inte annat..

Spår!

Anna spårar!

Onda saker kommer från henne när man minst anar det!!


Springarmästarn

Jag har gjort det!

Jag har varit ute och sprungit på morgon.

Känner mig ganska duktig och det känns nästan som att jag har gottgjort att jag inte tränade igår.

Så nu, dagens skola och sen projektarbete!
Sen göra massa läxa..

Men iaf! Jag borde göra så här oftare :D

Stone Sour- Zzyxz Rd

Borde engagera mig i annat, men vill inte

Jag har börjat i liten skala med en mus, men snart kommer det mer!
Tovad krona nästa!


Söndag

Planer för idag blir att göra klart läxa som inte ännu är gjord, städa lite och försöka få tag i Emma och ha en tovningsdate. Även sortera lite sopor och bara bort några kvarvarande julsaker står på dagens lista. Både Emma och jag har fått torrtovning i julklapp och är superpeppade på att tova! Eller i alla fall jag :D

Så det är bara att sätta igång..

Fredags i Umeå
Erik och Amanda


Ensam

Jag är ensam.

Det är mitt eget fel.

Jag vill ha en kram.

Noter och kräksjuka överallt

Nu är det kört. Alla har magsjuka eller någon annan oidentifierad, hemst och exotisk sjukdom. Man slår sig fram med sin leopardfärgade bandana över munnen som smittskydd (leopardfärgad är coolare än sjukhusgrönt) mellan buskarser av okända virus och bakterier kastar sig över en och försöker brotta ner en på marken.

Alla människor står uppträngda i hörn och försöker förgäves fly undan plågospridarna som nu klättrar i miljontals över de desperata mänskliga varelsernas sista fåfänga försök att fly därifrån innan massorna bryter ner deras försvar fullständigt.

 En panikartad stämning finns i samhällen där människor bor och man försöker genom alla medel bekämpa spridningen av de fruktansvärda sjukdommarna. Alla har sina egna metoder, vissa isolerar sig helt från omvärlden, andra människor flockas i grupper medan plågoandarna skrattar rått åt deras fruktlösa försök.

Smittor sprids genom alla medel som de kommer åt och nu blir hela samhällen avstängda. Folk kan från en dag till en annan smittas, och det finns inget som hjälper. Folk låser in sig i sjukhus och barkerar dörrarna medan de hör något skryka omkring utanför.



Isbjörnar fyller gatorna i norden och haven svämmar över eftersom den nu panikartade stämningen gör att allt fler slutar bry sig om miljöfrågor. Nu när människorna inte längre styr över världen kommer Lock Ness odjuret, som visar sig vara en stor forntida monsterfluga, upp ur vattnet och terorriserar gatorna. I brist på mat äter människorna till slut av varandra och klassamhällen bildas där de svagaste blir mat åt de andra.

Världens homo sapiens är i panik och nu går människans välde mot sitt slut. Innan den sista människan smittas får hon en vision:

Smittat attraheras till leopardfärgade bandanas, därför kunde inte världens människor undvika den eftersom de alla bar dessa. Förr har inte modet spelat in och bara ett fåtal modeomedvetna har smittats, men nu spred sig den ödesstigna epidemin med en fruktansvärd fart och genom globalisseringen kunde inte en enda männsika räddas från att bära en leopardfärgad bandana. Smittspridningen gick till och med ännu snabbare när Macdonalds gav ut gratis leopardfärgade bandanas genom deras nya kampanj. Det var då som läget blev helt ohållbart.

Så blir det alltså när en vintersjukdom slår till..
Eller kanske inte..


Hursomhellst,  alla i hela världen verkar vara smittade av någon vinterkräksjuka eller feber eller något liknande; mamma, pojkvänn, halva min klass m.fl.
Och mina noter som skulle se gamaldagsa ut blev väll sidådär. Inte det vackraste jag sett... Men jag ska göra ett försök att doppa i te också :D

Ska försöka mig på det här vid tillfälle:


Bara lite kvar

Om jag nu gör klart:

  • Svenskan
  • Religion B uppgiften
  • Kultur och idéhistorian
  • bokrecensionen 
  • och en massa annat

Är jag fri!

Tjoho...

Prao ftw

Sålunda har det första dagen av Samhällselevernas prao gått förbi. Är ganska slut av att släpa väskor och vara alert hela dagen. Prao:n var roligt och intressant, är allt jag tänker säga just nu. Vidare uppdatering kommer vid närmast tillfälle.





Vi hann även till E4an för att prata om Spakvällen vi kommer att ha där via projektarbetet med Kerstin, kändes riktigt bra att vi hann med det också :D

Vacker låt från en skiva jag fick i jul:
Sister Rosetta goes before Us- Robert Plant & Alison Krauss


Merlin?

Pappa visade under lovet första avsnittet av en gammal serie som handlade om trollkarlen Merlin och nu kommer tydlingen en ny serie på SVT1 kring den kände trollkarlen. Låter på något vis intressant.
Bara den var lika rolig som den gamla serien så fungerar den bra.. Jag är på något sätt fashinerad av fantasy, magi och oförklarliga saker. Hoppas att den är bra, så får man något att se på tv. Spännande...


Han hade ganska rolig frisyr dock :)


Första riktiga fotbollsträningen igår

Känns bra. Känns sportigt. Känns nyttigt och duktigt.

Jag har äntligen spelat fotboll igen.

Yea!

Höstkänslorna flödar


Life passes on

Annars går livet på som vanligt, första dagen tillbaka i skolan idag. Sista terminen på gymnasiet och sen är det det okända som lockar.

Gårdagen spenderades maddrassåkande i landskyrkebacken med vänner. Sen spelade vi diverse spel och umgicks under kvällen, trevligt, trevligt!!

Dagen innan gårdagen spenderades tillsammans med the one and only projektarbetskompis Anna då vi gjorde grejer till projekarbetet i ungefär 12 timmar. Gick riktigt bra, det vi behöver nu är att ta oss mer tid och testa klart allt. Samt göra en enkät :s Men förhoppningsvis går det bra, bara vi tar oss tid och har en löpande kommunikation med E4an!

Ska gå och låta vardagen ta över igen.. Diska..

Spakväll here we come!


Vardagen griper tag och förstelnar allt till bleka vaxfigurer

Vilken depppig rubrik, men som tur är, inte lika deppigt innehåll.

Känner bara hur man låster sig fast i de roller och rutiner man har på vardagar. Måste ta tag i det här. Skaffa nya rutiner.. Jag måste börja improvisera, typ pyssla någon dag eller baka, måla, göra något jag trivs med! Nu, nu kör vi!
ÄR RÅPEPPAD!

Annars ser jag snart ut så här när leda och enformighet har tagit över mitt liv...

Och det vill vi ju hellst undvika :D

Snart i ett hem nära dig


Melakoni, Jag och spetsdukar

Så sitter jag här igen. Med ännu fler vita spetsdukar och andra onödiga saker och suckar åt mig själv. Jag är materialist och inte stolt över det. Tvingande griper ägandeskapsbegäret över mig och i mitt stilla sinne tänker jag förnöjt på saker som jag efter en dag kommer att ångra att jag köpte.

Blä. Aftonhimlen lyser upp vintermörkret och fransk musik strömmar ur högtalarna medan jag förskräcks över mänsklighetens fånerier. Det är krig i Gaza, människor dödas och torteras hela tiden och vi bryr oss om HM har slut på rean eller inte. Av någon konstig anledning tycker vissa människor att det är viktigt att snuset inte ska förbjudas. Ja, men det blir ju bra! Fortsätt sälj gift och låta människor förstöra sig utan att ängna en tanke åt konsekvenser.

Jag tror att vi måste göra något åt all den ignorans och okunskap som världen består av. Börja tänka människa!
Är det verkligen så väldigt jobbigt att källsortera? Och har nån tänkt på att det går att äta maskrosblad? Istället för att köpa besprutat, inplastat genmanipulerat salladsliknande livsmedel på matäffärer.

En mycket bitter Jenny begrundar på varför människan sägs vara skapelsens krona.

Tjoho

Tangentbordet är med mig igen

Blev lite rädd där ett tag att det helt plötsligt fått ett eget medvetande, som under hela denna tid av ägendeskap, slumrande iaktagit med en växande illvillja, hur det tvingats att lyda mina tvingande tryckningar. Nu skulle det äntligen få hämnas och göra vad det ville, vilket var att förstöra för mig. Scary


En bild sager mer en tusen ord

So goar det gamka ordsspraket, och soa far jag harmed leva



Julaftonsmorgon

Julafton


Ruslana!


Muspys pa kvallen pa Julafton


Jularrangemang


Inspirationsogonblick


Pilen ledsen


Pa vag till nyarslagret Livskraft!


Framme!


Konsert med bandet Tillit


Korseminariets uppsjungning


Hos Betty nagelfixning a la Oskar och Simon


Fynd i lagenheten!
Har under en period i sitt liv ochsa varit en valdigt aptitretande lussebulle, nu mogelmonster

God Jul och Gott nytt ar till er alla!!

Mer inlegg kommer nar jag lyckats fixa tangentbordet

Lov igen

Dags att b;rja meddela mig med omvarlden igen.

Och det forsta jag marker ar att pa nagot mystiskt vis har mitt [' och ; blivit tecken..

Crap

Det var min inspiration och skrivlust i botten. Inte ens smilisar fungerar.


RSS 2.0