Sleeping with mozkitos besides me

Ursh, hittills i sommar har jag fått mer myggbett än vad jag fått sammanlagt i hela mitt liv. Känns det som. Jag jagar morgontrötta och slappa sommarjobbare runt runt och pratar med trevliga tanter om djungelolja och diverse andra farliga bekämpningsmedel som kan orsaka allvarliga skador, typ "mygga". Trevligt :)

Förra helgen tältade jag och Olov på deras bakgård. Det var spännade, bitvis kallt och ibladn olidligt varmt. När vi steg upp kl 6 på söndagsmorgonen var det en man vaken som satt och solade. Det var lite intressant med en så morgonompigg människa.

Om ändå..

Här sitter jag i vårt vardagsrum på övervåningen och lyssnar på klirret från legosorterande i rummet bredvid. Hela dagen har det varit mulet och grått, med enstaka regnskurar som gett oss lite fristad från mördarmyggor och brutala kamikazepilotknott, men nu lyser solen in genom fönstret och jag hoppas att den fortsätter med det även imorron då jag jobbar igen. Jobb, jobb, jobb. Blommor och grusgångar och kyrkogårdar i 9 veckor till.

Studenten med allt den innebar är förbi, jobbet har börjat och fotbollens strapatser är i full gång. Men jag vet som inte vart jag är just nu, jag har inte hunnit ikapp mig själv känns det som. Tänka, tänka och tänka.. Vad vill jag? Ska försöka knyta ihop några lösa trådar i mitt liv och jobbar vidare på att tänkeli tänka.

Bilder kommer också förhoppningsvis snart på hur det varit hittills, student, bal, fotboll m.m.

Nu går jag och sover..
"God night, sleep tight, don't let the bedbugs bite"

Sovdags

Trött skall jag nu gå och sova
För vissa livet är en plåga
Dessa nödrim mig tvinga
att mitt stilmått förringa
Ska gå och sova utan dröjsmål
I kylskåpet har jag en blomkål
Vadan mer kan jag förtälja?
Intet mycket, men ett mjukbröd har jag kvar att sälja

Go'natt och sov gott min trogna läsare!
Nu går jag och lägger mig..

Kubb, grillning och Falkträsk
























Veckan innan studenten































Fin dikt till Olov från hanses broder Per, via mig


I 3 år har vi gått på kaplan,
Och ofta fram och tillbaka från stan,
Men vi har hållit ut, käre Olov,
Nu går vi på ett livslångt skollov

Dag nr 2

Gick inte att lägga upp bilder, så dessa kommer senare..
Se ya! Nu går jag och lägger mig..

Helgen i soliga drag

Tack TG!
Ni är verkligen underbara!

<3


























Dagens påhittigheter











Nyhetens obehag

På något läskigt vis gillar jag inte att inte ha något som jag måste göra. Skolan har, verkar det som, tagit död på min hitintills så beryktade fantasi och jag har verkligen ingenting, ni hörde, ingenting att faktiskt engagera mig i. Förutom disk då, men det räknar jag inte med. På kvällarna har datorn tagit över mitt liv och jag bävar inför varje sysslolös kväll då jag tveklöst kommer att slösitta och bara titta, inte ens det minsta förföriskt, på det tråkiga skärmen. Hjälp mig!

Jag vill ha inspiration! Spela kubb, brännboll och allt annat roligt! Picknick, te, pyssel och jag vet inte vad. Jag tror att jag jag är rastlös helt enkelt. Det är ett tråkigt state of mind. Dessa är svåra ord att skriva, men jag tror att jag på något vis, någon gång i sommar kommer att sakna att vara sysselsatt med läxor.

RSS 2.0