Storvreta

If you don't know where it is- google it!

Sålunda börjar min praktik om igen imorgon och i min egen seghet har jag ännu inte påbörjar mina läxor.. Ärsch, vad det är svårt att börja med saker! Men nu ska jag nog gå och sova, får ta tag i saker imorgon istället.

I fredags hälsade vi på hos Olovs systar med partners, mycket trevligt, med god mat och trevligt sällskap! Riktigt snygg lägenhet hos Anders också, snyggare får man nog leta efter. Idag hade vi julgransplundring hos Olovs älsta syster där vi åt korv och en massa annat gott, trevligt värre även det.

Vi funderar på hur vi ska piffa till på Olovs toa och utan att skämmes funderar vi på att sno Anders snygga invation (uppfinning?) med siluetter på väggen. Dock måste vi hitta på något annat än att måla eftersom detta icket är varken önskvärt eller tillåtet att göra i ett studentrum. Kanske att man kan skära ut ngt ur kartong eller så? Hmm.. Tja, vi får se. Anders hade iaf siluetter av killarna från filmen "Reservoir Dogs" på väggen, vi får väll se vad vi gör, om vi kommer oss för att göra något. Inte för att jag har sett den filmen dock, Olov har officiellt inlett mission "Jenny ska se en massa filmer som hon borde ha sett" och jag väntar spänt på att vi ska se "Reservoir Dogs" Olovs alla andra 90 filmer eller hur många det nu är.

Jag har upptäckt världens finaste låt, som jag helt klart kommer att lyckas lyssna sönder snart.  I'm in love


 

Lite söt parodi på låten:

 

 


Submarine

Så söt tea sub!

 


People think I'm insane

Me to.

Sitter i rummet och funderar på att tvätta. TVÄTTA. tvätta. Ursch, vad ansträngande det lät. Fast eftersom jag börjar få lite lite kläder och inga sockar, så känns det som att det är dax. Alltså, jag vet som inte vad jag ska skriva. Inspirationsstopp.

Byby miss Uppsalapaj.

Kom änglar

Den vackraste stunden i livet var den när du kom och allt var förbjudet 
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet' och det blod som jag trodde var stilla
 det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna


Så kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is


Utan inspiration är det lätt att lyssna på spelande killar och inte göra vad man ska

Olov sitter och spelar och jag funderar på att göra det jag borde, dvs ett jepardy till en åk 5:a imorgon på VFU:n. Tja, what to do, what to do..

Citat från dagen:

"Tina- Mattanten"

"Alltså, hur mycket kan man spilla?!"

"Bra! Det är bra, dränk honom i lök"
/Min KLU:are om en insekt som inkräktat på lektionen

>

Walking on the clouds


Musik och billig glögg

Ja, här sitter jag och är lite rädd för vad som hände med min mobilsspelningslista.. Olov spårar med min musik och vill lägga in massor med random låtar, dock har han ofta väldigt bra musiksmak, så jag hoppas på det bästa. Vi har druckigt lite av den vaniljglögg vi köpte för 11 kr och det är ngt som jag verkligen kan rekommendera, även om det känns fail att dricka nu efter jul. Dufvenkrooks vaniljglögg. Is really gott.

Jag har VFU i veckan och nästa, känns lite som att jag upprepar det jag gjorde för 2 veckor sedan.. Men samtidigt så är det riktigt intressant och lärorikt- läraren är otroligt duktigt! Precis sådan jag vill vara själv i framtiden.


Elevcitat igår:

"Men, om man sticker i den i brödet och känner om den är varm, så är brödet varmt!"

Om att använda en provsticka som temperaturmätare


Ny stad, ny början

So it begins. Har varit här i 6 dagar nu. Nästan en vecka. Tiden går ruskigt fort när mycket trevligt händer.
Åh, ögonblick av pärlor till minnen. Lite bilder från den första tiden här i den "eviga studentstaden" kommer nedan:

Framme

 

 

 

 

 

 


 

 

 
















Sleep talking man

Anna publicerade ett inlägg häromdagen kring en blogg där en man pratar i sömnen, till sin hustrus stora nöje.
Jag har nu personligen upplevt något liknande, väcktes inatt av detta uttalande:

"Jarrr..(*synnerligen irriterad) Jag cyklar, cyklar, cyklar.."

Spårat.. xD

Quotes in the past days

"Per, ska du bygga den Kinesiska muren?"

"Sjön?! Det kan man ju tolka som att det är en sjö"

The Auto-Tuning of the News


I go back, back to bed, with a chickenhead

Eller kanske acheing head.. Vem vet :P


Something new


Tvål

"En modern, läcker tvål, designad och trendig, skapad inte bara för att uppfylla din huds behov utan också berika din själ. Den har en förtjusande, självständig doft som kommer att skänka dig lycka, fräschör och glädje varje dag i ditt liv"

Åh, vad intressant! En tvål som alltså ska berika min själ..? Dess blotta doft kommer tydligen att skänka mig lycka och glädje varje dag i mitt liv också. Det står inte ens något om att den bara gör det de dagar man använder den, utan det verkar ju vara ett konstant glädjerus som man får uppleva. Jippie! Jag har funnit den ultimata tvålen!


Alla kan sjunga! Finns alltså hopp för mig också!

Original:

 

 

Sångversionen:

 


Umeå mañana!

Imorgon beger jag mig till Umeå för en heldag med plugg och dagen efter blir det en heldag i Umeå med redovisningar. Sen är det slut. Slut. Helt enkelt slut. Över. Intet mer. Jag hinner nästan inte känna något, allting går så ruskigt fort nu för tiden!

Parallelt universum med evig tid skulle inte vara så dumt tror jag. Det skulle skänka lite tid att tänka och reflektera åtmistone.. Känns som att alla utom jag hunnit sakta ned och tänka ett tag under hösten som var, vad gör jag som är så upptagen hela tiden?!  Skulle vilja ha lite tid att tänka, men den blir inte nu. Nu hägrar sent påbörjade failläxor som jag hoppas lyckas skriva åtminstone godkänt på. Åh, varför kan jag aldrig börja i tid?? Men nu tid att sova, sen imorgon konsentration på pluggdag!

Time to go

Nej nu. Det ökända "UPPSKUTAREN", monstret, är tilbaka.

Denna gången är det än mer distrationsmoment i vägen och min mentala balans står och tippar som ett höstlöv på yttersta kanten av trädets gren, som en istapp som är på väg att lossna och krossa de stackars ovetande skapelser under sig. Varför är jag aldrig i tid? Den eviga frågan, med lika många svar som namnet på Pappas första och hittills enda hund, Zero, Noll.

Nästa hund tror jag skulle hetat Uno. Och efter det Dos.. Enkel logik där.

Nu är det dax att helt enkelt ta och skärpa till sig, igen. Jag lär mig verkligen aldrig. Grrr..



Jaha.. Nu då?

Mmm.. Känner ingen pepp att göra något speciellt, bara en längtan efter att allt ska gå bra, allt som jag hoppas på och önskar ska hända. Svårt att förklara, men jag önskar helt enkelt att allt kommer att ske för det bästa.


Hugs and kisses
Your dearest, Jenny

Lost, it is?


1 januari 2010

Nu är tiden ännu en gång ett oskrivet blad framför oss. Min tanke i denna tidiga del av det nya året är att vi alla ska se till att fylla detta år med minnesvärda stunder, som vi kan se tillbaka till i många år framöver! 2010 here I come!

Jag började mitt nya år med att umgås med familjen och pojkvännen, trevligt och mysigt var det..
Förhoppningsvis gav jag även min pojkvän minnen för livet av att sitta på en skoter som rör sig, under rätt årstid till och med. Han körde/åkte skoter för första gången i livet (till skillnad från att sitta på en avstängd skoter på Nolia som han gjort tidigare somrar) och verkade tycka att det var riktigt roligt. Det var faktiskt en riktigt spännande och rolig upplevelse för mig också, bara att se honom så glad var underbart. Bushen är ett fint ställe att vara på <3

Nu ser vi till att detta nya år blir helt superbt! Pussar och kramar till er alla! Och tack för den Livskraft (hihi, ordvits) jag fick ta del av det härliga jörnsgänget den 29:de december, bilder nedan från den dagen! Önskar att jag hade haft en tanke på att ta fler bilder, och bilder från själva showen, men jag blev helt trollbunden av den underbara showen och glömde bort att ta.. Men ta till vara på dessa i alla fall!

På väg hemifrån

 

 

Vi körde en aning för långt, men efter "röset" var vi på rätt väg

 

Träning, träning, träning

 

 

 

 

 

Simon var lite för lång när jag skulle ta kort












Ni är för underbara! <3

RSS 2.0