Om du vore här, skulle det återigen bli vacker sommar av denna deprimerande höst då?


Back on track

I'm back! Again!

Sommarjobbet slutade för en vecka sen, sommaren tog slut ungefär samtidigt och nu börjar alla vänner skingras för vinden.
Hösten, vuxenlivet, diverse ansvar och nya spännande utmaningar står på schemat. Som ett okänt stort berg tornar framtiden upp sig i fjärran.

Med hjälp av telefon och webbkameror håller vi distansförhållandemänniskor oss nära varandra och trots att det bara gått en dag sedan han vinkade sin, för stunden, sista Olovvinkning mot mig saknar jag honom redan. Tänker komma och hälsa på i Uppsala, du kommer inte att slippa mig! ;)

Skymningsblom


Hallå?

Jag tror att jag har skrämt bort er. Förlåt.

Ja, om jag ska vara helt ärlig så har jag faktiskt varit grymt dåligt på att uppdatera här på bloggen. Går att skylla på många olika saker, men huvudanledningen är nog helt enkelt att jag inte prioriterat det. Har haft så mycket annat att göra så bloggen har blivit lidande. Men ge inte upp än, trogna läsare. Om några veckor, när jag börjar i Umeå, kommer jag troligtvis inte att ha så mycket till liv i början, så då kommer jag nog att skriva en hel del.

Här delar jag med mig av en underbar sång som visar på hur bra barnprogrammen var förut:


RSS 2.0