OBS!!! Gästinlägg!!!

Kära bloggläsare.
Eftersom bloggen har mottagit vissa klagomål på att det inte går att skilja mellan bloggens bloggare kommer nu ytterligare en bloggare som markant kommer att skilja sig från bloggens övriga bloggare.
I mitt första gästinlägg ska jag till att börja med presentera mig och vad som skiljer mig från de övriga bloggarna. Mitt namn är Per Wingård och jag är bror till Olov. Det som skiljer mig från de övriga bloggarna är att jag tänker outside the box, så att säga. Låt mig förklara närmare:
När jag tar på mig strumpor tänker jag inte som alla andra att "nu ska jag sätta på mig de här strumporna på fötterna." Utan jag kanske sätter strumporna på händerna istället, eller rentav hänger upp de i fönstret som gardiner. Och när vanliga människor tränar och struntar i chipsen om vardagarna så tränar jag chipsen och struntar i vardagarna. När andra människor njuter av konversationer med andra och håller sina innersta tankar för sig själva så njuter jag av att berätta mina innersta tankar för mig själv och hålla inne med konversationer med andra. Jag hoppas att ni inte tycker att jag försöker vara märkvärdig nu, utan att ni förstår att jag faktiskt är det.

Det var allt för mig, ha det bra partypeople!

pözz & kjam
// "CoolPelle"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0